Gå vidare till innehåll

Hur en upptäckt av en 56-årig kvinna avslutade punktering hos tusentals kvinnor!

23 mars 2023 | Skrivet av Astrid Falk


Urinläckage är mycket irriterande. Du kan fråga vem som helst som någonsin har läckt genom nysningar, hosta, böjningar, promenader eller när du sover. Läckage påverkar din relation, ditt arbete, ditt umgänge och till och med ditt mentala välbefinnande.


92 % av alla kvinnor kommer förr eller senare att drabbas av urinläckage, även kallat inkontinens. Det är ett vanligt problem och ofta är besvären långvariga och ihållande. Urinläckage är inte för ingenting den största osäkerheten bland vuxna kvinnor.

Inkontinens, den värsta osäkerheten bland vuxna kvinnor

När du inte gör något åt ditt urinläckage, eller inte vet vad du kan göra, kan inkontinens hålla ditt liv i ett rejält grepp. Så är fallet med Marias liv. En 56-årig kvinna, som du och jag, som i åratal har ägnat sig åt vetenskaplig forskning om kvinnlig urinförlust.


Marias forskning har visat att engångsprodukter som bindor, trosskydd och tamponger minskar styrkan och elasticiteten i bäckenbottenmuskulaturen, vilket gör att det helt enkelt inte går att förhindra läckage. Maria blev så chockad över att stora varumärken är grundorsaken till urinläckage att hon bestämde sig för att det var dags för en förändring.


Om du lider av urinläckage vet jag precis hur du känner dig. Jag har också lidit av det. Läckaget uppstod för mig för två år sedan och det tog nästan ett år innan jag kände mig som jag brukade. Jag försökte allt från specialövningar till massage och super hälsosam livsstil. Jag övervägde till och med att operera, men vid närmare eftertanke vill jag definitivt inte ta de hälsoriskerna.


Jag trodde nästan att jag aldrig skulle gå ut genom dörren med självförtroende igen. Tills jag hörde talas om Marias Läcksäkra underkläder™.


Till en början trodde jag inte att det skulle hjälpa. Men efter all positiv feedback från andra kvinnor bestämde jag mig för att ge det ett försök ändå. Och jag är så glad att jag gjorde det!

Marias enkla lösning för urinläckage!

Äntligen en enkel lösning för urinläckage!

Du kanske redan har försökt allt för att bemästra din inkontinens. Du har gjort olika övningar och försökt gå på toaletten i tid, men utan resultat. Du har nästan helt gett upp hoppet.


Men tänk om jag skulle säga att det finns en lösning som inte alls kräver alla dessa saker?


Läcksäkra underkläder™ är ett enkelt och smidigt sätt att bekämpa urinläckage. Allt du behöver göra är att ta på dig de diskreta underkläderna, som helt skyddar dig från läckage. Du kommer äntligen att känna dig säker på att gå till jobbet igen, skratta högt med dina väninnor och känna dig som du brukade göra.

Urinförlust helt bortglömd med Läcksäkra underkläder™

Läcksäkra underkläder™ är en enkel men effektiv metod mot inkontinens. Så här fungerar det:

100 % läckagesäkert 

Läcksäkra underkläder™ är speciellt utformade för att absorbera oönskade vätskor. Trosorna är stretchiga, extremt bekväma och lätt att tvätta. Leakproof Underwear™ består av tre absorberande lager, så att du kan röra dig fritt utan att läcka.

Diskret

Läcksäkra underkläder™ går inte att skilja från andra underkläder, så ingen ser att du har dem på dig. Diskret men ändå helt skyddad.

Bekväm dag och natt

Läcksäkra underkläder™ absorberar två till tre gånger mer vätska än en tampong, utan att kännas blöt eller klibbig. Den kan också användas som extra skydd vid kraftig menstruation eller andra obehagliga överraskningar. Perfekt för dag och natt!

Oroa dig aldrig mer för urinförlust

Att använda Läcksäkra underkläder™ har många fördelar. Här är några av dem:

Gå igenom livet med självförtroende

Läcksäkra underkläder™ är speciellt utformade för att undvika obehagliga stunder på grund av urinläckage, menstruation och svettning. Den skyddar mot skadliga ämnen och ger dig en känsla av trygghet.

För vardagligt bruk

90 % av alla kvinnor upplever att det läcker någon gång, till exempel när de hostar, nyser, skrattar, böjer sig framåt, går uppför trappor, springer eller hoppar. Många kvinnor känner sig osäkra på grund av detta och är mer benägna att undvika sociala aktiviteter. Med Läcksäkra underkläder™ kan du alltid vara ute och resa!

Miljövänligt

I genomsnitt använder en kvinna 11 000 bindor eller tamponger under sin livstid. Till skillnad från engångsprodukter, som är skadliga för miljön, är Läcksäkra underkläder™ återanvändbara och levereras i en hållbar pappersförpackning. 

Neutraliserar obehagliga lukter

Läcksäkra underkläder™ döljer obehagliga lukter från urinläckage tack vare materialets unika sammansättning. Utsidan består av nylon och spandex, medan insidan består av viskosfiber och polyester.


Särskilt lämplig för resor och sömn

Läcksäkra underkläder™ absorberar två till tre gånger mer vätska än en tampong. Den kan också användas som extra skydd vid kraftig menstruation eller andra obehagliga överraskningar. 

Slösa inte mer tid och pengar på otaliga övningar, obekväma trosskydd eller ännu en hemlösning. Beställ Läcksäkra underkläder™ och få äntligen den lösning du behöver!

SPECIALERBJUDANDE

Som ett specialerbjudande erbjuder företaget nu tillfälligt 1+2 GRATIS för alla nya kunder.

Rabatten kan upphöra när som helst, så beställ nu och utnyttja erbjudandet. Kontrollera tillgänglighet.


Kontrollera aktuell tillgänglighet »

Användarna slutar inte att prata om denna livsförändrande glidning!

Lita inte på oss. Se vad andra säger om Läcksäkra underkläder™

Rekommenderas starkt.

Jag var inte säker på att det skulle fungera, men Läcksäkra underkläder™ hjälpte mig verkligen. Jag var förkrossad i flera månader. Trosorna ger mig ett självförtroende som jag inte har känt på länge.

Hanna.

Skiljer sig inte från andra underkläder

Jag är ett fan av dessa slips! De är stretchiga och går inte att skilja från andra underkläder. De är också lätta att tvätta i tvättmaskinen. Jag skulle rekommendera alla att prova dem också. Du kommer att tacka dig själv.

Emma.

Bekväm dag och natt 

Jag har bokstavligen prövat allt för att förhindra läckage, men inget har hjälpt så mycket som Läcksäkra underkläder™. Jag har en på dagen och byter ut den mot en ny på kvällen innan jag somnar. Jag är helt fri från rädslan för att läcka!

Olivia. 

SISTA CHANSEN

Om du lider av urinläckage kan du inte vänta längre. Beställ Läcksäkra underkläder™ och gå igenom livet med självförtroende!

Beställ idag och få två gratis!


Erbjudandet upphör i:

00Minuter
00Sekunder

Fri frakt

Alla våra produkter levereras kostnadsfritt till ditt hem.

Nöjdhetsgaranti

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

24/7 Kundservice

Vårt team är tillgängligt 7 dagar i veckan via e-post.